O Nas

Smo podjetje, ki imamo večletne izkušnje na področju svetovanja in vodenja računovodstva pri domačih in tujih podjetjih.
Sodelujemo z več kot 120 podjetji na področju računovodstva, ki nam zaupajo pri organizaciji modernega računovodstva,
ki vsaki stranki omogoča enostaven in učinkovit način sodelovanja z nami.

Ponujamo vam odgovore in rešitve, ki služijo vašim posebnim potrebam,
hkrati pa jih tudi prilagajamo, ko se te spreminjajo.

Ne glede na naravo in velikost vašega podjetja vam lahko naša ekipa s svojo lokalno prisotnostjo, najnovejšim znanjem o predpisih in davčno tehnologijo pomaga pri izpolnjevanju obveznosti glede skladnosti, prepoznavanju davčnih tveganj in oblikovanju rešitev.

ZANESLJIVE STORITVE

Zanesljivi poslovni partnerji

Z vami zanesljivo sodelujemo in vas glede na paketno ponudbo spremljamo ali obveščamo o pomembnih prelomnicah.

MENTORSTVO IN SVETOVANJE

Izkušena ekipa

Če želite doseči res hiter in konkreten napredek, je individualno svetovanje ali mentorstvo zagotovo prava pot! Ker je delo prilagojeno vam, vašemu podjetju in izzivom, s katerimi se trenutno soočate.

— MISIJA
Zagotavljati celovito paleto in širok spekter storitev z osebnim pristopom, ki združuje izkušene sodelavce s skupnim ciljem – pomagati podjetnikom ob premagovanju ovir na poti do uspešnega poslovanja in tako skrbeti za dobre odnose med sodelujočimi.

VIZIJA
Širiti kvaliteten nabor in širok spekter poslovanja med zanesljivimi strankami na njihovi podjetniški poti ter učinkovito zagotavljati uspešne poslovne rezultate.

— VREDNOTE
Naš glavni namen je usmerjen v poslovno rast in uspešno podjetništvo naših strank. Dinamično in delovno okolje našega podjetja nas motivira in navdihuje k odličnemu timskemu delu, predanosti, diskretnosti in zaupanju.

0
+
Zadovoljnih Strank
0
+
Uspešnih Primerov
ZAUPA NAM VEČ KOT 120 STRANK

Zaupajte nam tudi vi!

Prepustite svoje finančne skrbi izkušenim strokovnjakom
in si zagotovite svetovanje, ki bo spremenilo Vaše poslovanje.